Wpis z mikrobloga

Drogie mirko! Chciałem Ci serdecznie podziękować za dostarczenie mi tylu wrażeń przez te wakacje :D Bawiłem się świetnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nigdy bym się nie spodziewał, że portal ze śmiesznymi obrazkami, na którym marnuję czas pracodawcy dostarczy mi tyle wrażeń w realnym życiu. Moje życie stało się zbyt stabilne. Strumień hajsu, projekty, magisterki, sami poważni ludzie dookoła, a tu nagle bum. Czuję się jakbym znów miał 16 lat i jest to wspaniałe uczucie. Dokładnie to czego mi brakowało. Chciałem podziękować wszystkim tym, którzy się do tego przyczynili. Uwielbiam was wszystkich mireczki, bez wyjątków (ʘʘ) Do tego żeby było ciekawie potrzebne są zarówno pozytywne jak i negatywne osoby. To były bardzo interesujące wakacje, ale powoli zbliża się wrzesień, więc czas wracać do pracy. Ale nie zamierzam zrywać z nikim kontaktu! Kocham was ʕʔ O takie mirko nic nie robiłem! A dla spamu kilka #!$%@? tagów:

• 8
@random_hero: Ciebie też kocham <3 BTW co do usuwania konta to nie :D jest zbyt fajnie. Natomiast zastanawiam się nad banem. Mam sporo interesujących materiałów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@krolewskitv: Jakieś atencjuszki mogą opisywać każdy element swojego życia prywatnego to ja też chcę! :D W końcu jesteśmy jedną wielką kochającą się rodziną. I nie zależy mi na plusach, zostawiam to smutnym atencjuszkom, które gdyby nie rodzice
@random_hero: Zazdrość kumplu przez Ciebie przemawia :D Tyle wrażeń xD Dalej nie usunę :D Trzeba mi było mirko nie pokazywać ty chory #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeproś! BTW przecież atencja nie skupia się na mnie. Układ idealny tak jak zawsze chciałem. Ten kto chce atencje ma atencje i wszyscy są szczęśliwi :D