Aktywne Wpisy
Raby +1
Jak po cichaczu otworzyć browara? Niby popijam z 16 lat, ale nigdy nie zajmowały mnie takie problemy, szczególnie że różowa nigdy nie narzekala, ba sama alko przynosiła. No cóż, zmieniło się po ślubie. Teraz narzeka, ze pieniadze, że dziecko (planuje) a mnie smali. Przedstawie sytuacje operacyjną: Mieszkanie 47m2, żona nie zamyka drzwi w sypialni, czujny sen, nie mogę wyjść z mieszkania, ale mogę na balkon (nie mogę go zamknąć od zewnątrz), nie
Faraluch +14
Hejtuję konfederację za praktycznie wszystko, przede wszystkim za populizm i nierealne postulaty z akademii chłopskiego rozumu. Ale za ostatnią #afera z jedzeniem psów - nie. Czy wy wszyscy oburzeni, możecie mi podać jakikolwiek argument za tym, że świnkę i krówkę wolno zjeść, a pieska nie?
Tak naprawdę różni się to tylko przyjętą normą w waszej głowie, której nigdy nie odważyliście się obalić ani zakwestionować. Tak jest i już. I zarówno konfederaci którzy
Tak naprawdę różni się to tylko przyjętą normą w waszej głowie, której nigdy nie odważyliście się obalić ani zakwestionować. Tak jest i już. I zarówno konfederaci którzy
- David Stern może ubiegać się o fotel burmistrza Nowego Jorku w 2017 roku,
- 13-osobowy skład Kanady na turniej towarzyski Tuto Marchand Continental Cup w Puerto Rico rozpoczynający się w niedzielę.
NBA: Andrew Wiggins, Anthony Bennett (Minnesota Timberwolves), Melvin Ejim, Andrew Nicholson (Orlando Magic), Nik Stauskas (Philadelphia 76ers), Robert Sacre (Los Angeles Lakers), Dwight Powell (Dallas Mavericks), Kelly Olynyk (Boston Celtics), Cory Joseph (Toronto Raptors).
Europa: Aaron Doornekamp (Braunschweig, Germany), Olivier Hanlan (BC Zalgiris, Lithuania), Brady Heslip (Pallacanestro Cantu, Italy) and Phil Scrubb (AEK Athens, Greece).
Po turnieju wyłoniony zostanie 12-osobowa kadra na FIBA Americas w Meksyku w dniach 31 sierpnia - 12 września. W tym turnieju oprócz Kanady zagrają: Argentyna, Brazylia, Kuba, Dominikana, Meksyk, Panama, Puerto Rico, Urugwaj i Wenezuela.
Na koniec wideo jak kiedyś szalał Charlesy Barkley pomimo lekkiej nadwagi( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nba