Aktywne Wpisy

Pust3lnick +6
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim

Mirki i mirabelki, mam problem. Gdy podłączam telefon do komputera, funkcja pamięci masowej nie włącza się. Już od jakiegoś czasu. Wcześniej można było wybrać na telefonie opcje "tylko ładowanie" "pamięć masowa" i coś tam jeszcze, teraz nic takiego się nie wyświetla, a telefon traktuje komputer chyba jak ładowarkę. Swego czasu telefon musiałem oddać do naprawy, bo ponoć zalało się gniazdo micro-usb, przez co nie mogłem ładować telefonu. Telefon kontaktu ze "słodkimi napojami" nigdy nie miał, ale pan z serwisu taką wystawił diagnozę.
Ma ktoś jakieś porady jak to naprawić? Chciałbym wywalić kilka śmieci z telefonu z poziomu komputera.
adb? Jak tak, to wywal i w telefonie wyłącz tryb debugowania przez USB etc.Jak nie, to... nie wiem.
Po co wyłączać debugowanie skoro przez to właśnie niby telefon ma sie laczyc przez usb z komputerem?
Najłatwiej na Linuksie to robić, ale ...
W ustawieniach pamięci możesz ustawić połączenie USB.
@vegaushp: tak veguś, wiem, jaja zaczęły się dopiero po tej "naprawie" .
źródło: comment_n9X4NsGkdksUucQVErpVrYFK2KSjpxwI.jpg
Pobierz@vegaushp: nie wiem już veguś :c
źródło: comment_LyTX8NFRNFp4CGt0pwhG8zl9ZHlJHgSO.jpg
PobierzReset do ustawień fabrycznych. Zacznie działać znaczy wina była po stronie rom, nie zacznie czyli port jest #!$%@?.
@vegaushp: ale wtedy usunie mi wszystko w piździec xD