Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +35
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
sildenafil +141
Mamy to: przestawienie wajchy nastąpiło. Stronnicze materiały już w pierwszym wydaniu, wypowiedzi nagrywane w gabinetach ministrów, dziura informacyjna.
Siermiężnej propagandy nie ma, jest za to zasada "mądrzejsze o tym nie wspomnieć".
Jakie istotne informacje z wczoraj i dzisiaj zataiła nowa, już rzetelna TVP?
- 3 mld dla TVP i Polskiego Radia w nowym projekcie ustawy budżetowej
- zwiększony fundusz kościelny w nowym budżecie
- brak informacji o unijnym porozumieniu migracyjnym i przymusowej
Siermiężnej propagandy nie ma, jest za to zasada "mądrzejsze o tym nie wspomnieć".
Jakie istotne informacje z wczoraj i dzisiaj zataiła nowa, już rzetelna TVP?
- 3 mld dla TVP i Polskiego Radia w nowym projekcie ustawy budżetowej
- zwiększony fundusz kościelny w nowym budżecie
- brak informacji o unijnym porozumieniu migracyjnym i przymusowej
http://torrenty.org/torrent/905478
#torrentyorg #torrent #torrenty