Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
njdnsjdnjs +81
kocham ten portal.
mam nadzieję, że rogale się zgadzają panu biaukowi i elfikowi w szczególności. że jej nie wstyd.
#wykop #bekazprawakow
mam nadzieję, że rogale się zgadzają panu biaukowi i elfikowi w szczególności. że jej nie wstyd.
#wykop #bekazprawakow
I czemu cholera robi to nawet gdy jest całkiem dobry zasięg własnej sieci?
#gsm #lte #smartphone ##!$%@?
@TOKSYDROM:
Tx.
A zmienię.
W nienawiści do t-mobbing zostałem wychowany.
Jest jakiś trick/apk żeby żeby wymusić trzymanie się sieci macierzystej do maksimum albo chociaż żeby wrócił z powrotem do niej gdy będą warunki? Bo raz w R na zawsze w R.
#samsung #s4
Powinieneś zrobić o tym wykop. A BTW nie reklamują się zasięg 4 sieci? Orange jest z kłódką. To chyba podstawa do wypowiedzenia umowy.
Ponadto w umowie nie masz zapisanych z jakich sieci możesz korzystać, więc nawet jakby Play został tylko na swoim zasięgu to nie daje Ci to prawa do rozwiązania umowy.
1. Hangover z Play do roaming TM działa płynnie podczas rozmowy. W przypadku utraty zasięgu Play i przełączeniu podczas rozmowy do np Plusa możne zrywać rozmowy.
2. Na czasie zostanie uruchomiony HD Voice dla klientów Play korzystających z roamingu TM w połączeniach do Play i TM. (Obecnie HD Voice działa w play jedynie gdy 2 osoby są w zasięgu macierzystym Play)
Jeśli