Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

Więc jego zagranie ma wyłącznie jakikolwiek sens, jeśli trzyma KK lub QQ lub w porywach JJ i nie wie, jak je zagrać. Betuje, bo ma nadzieję, że uda mu się skończyć rękę, którą nie wie jak rozegrać.
Nie wiem za bardzo po
wat
Czyli jak trafiasz uklad to zawsze grasz check? :D Bet tam z tripsem jest obowiazkowy, bo dostajesz value od masy rak, w tym
Nie. Chcę powiedzieć, że np. mając KK i będąc bez pozycji, gram check/call na flopie K72, a bet/raise na flopie KQ9. Tu i tu mam top set, a gram go całkowicie inaczej. Wszystko zależy od kart na stole i tego jak trafiają w możliwe ręce