Wpis z mikrobloga

K---a mać, ta gra powinna zostać zbojkotowana przez normalnych graczy. Ja j---e, chcesz sobie zagrać i c--j, co drugą grę trafiają Ci się ruskie bądź ukraińskie odpały po przeciwnej, albo dzieci z downem jako teammate.

Mam lema, na tych rangach gra się nawet na poziomie. Zwykle dobiera ogarniętych ludzi do drużyny, a w przeciwnej trafiają się ludzie o sporej kulturze osobistej z którymi gra się na te 15:15 i pod koniec mówi gg. Ale zacząłem grać ze znajomymi z niższych rang. Kałaszki, więc po średniej zaczęło dobierać nam w przeciwnej dmg-mge. I K---A JA P------E. To jest k---a dno. Ruskie g---o drące ryja przy zmianie połówek i z końcem gry, wchodzące z prefire z każdego zakrętu i walące pestki przez smoke. I nie wiesz kogo k---a zglosić, bo cały team tak gra. Gram k---a na globali, gram na supreme, lem i le ale czegoś takiego jak na tych ruskich dmg-mge nigdy k---a nie widziałem. Jeszcze starasz się, pocisz, jest te j----e 14:14 i nagle jeb bania przez smoke bania zza drzwi c--j 14:16 i darcie ryja hehe lem hehe a ścierwa ledwo dają radę z wh. Nigdzie w żadnej grze nie widziałem tyle odpałów co na tym gównie. Grałem w setki gier, od 8smego roku życia gram i nigdy, k---a nigdy nie widziałem tyle haxów. 6 razy w życiu może w Crysis 1 jakiś p---b latał po niebie i k---a tyle, naprawdę. A csgo? CO K---A DRUGI MECZ. I wiem dlaczego te rangi. Cwele grają tak k---a słabo, że z wh dają radę wbić maksymalnie szeryfa a potem czują opór, bo nagle okazuje się, że dobrzy gracze nawet bez wh ich zmiażdżą na ryj ponad tym dmg. Utworzyła nam się nowa k---a bariera, którą kiedyś był s5-s6. DMG K---A, ranga dla ruskich dzieci z downem grających na wh, strażników le jak p--------y pies w harrym potterze przed bramą do komnaty tajemnic.

C--j Ci w dupe Gaben, wiem że robisz to umyślnie k---o. Niech czitują, co jakiś czas banujesz żeby znów kupili konta za hajs matki i tak zatacza się p--------y krąg życia graczy csgo.

#csgo #gabencwel
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vojak: nigdy nie chciałem tego instalować, bo na le-lem nie było mi to po prostu potrzebne, ale teraz się przekonałem. J---ć ruskich frajerów, niech gotują się we własnym zagotowanym przez siebie gównie.

Od dziś będę polecał mmpicker i blokowanie ruskich serwerów każdemu z moich znajomych. Odetnijmy to ścierwo od Europy.
  • Odpowiedz
@JBFC: @maxciekpl: coś tam na pewno pomaga ale wiadomo, że wszystkiego nie odsieje.

Dzisiaj miałem mecz z 6 Polakamin na LE gdzie ich średnia wieku to było jakieś 15-16 lat. Skillowo bardzo OK ale uszy od tych napinek i krzyków bolały mocno.
  • Odpowiedz
@JBFC: jezeli grasz solo, to polecam zostawic tylko eu west, bo na east sa polaki, ukraince i czasem niemiaszki :/ na west masz najwieksze szanse na trafienie normalnych graczy
  • Odpowiedz
@JBFC: p--------z, naucz się grać. Jeśli dziwi cię prefire, albo skan przez smoke'a czy drzwi na wyższych rangach to pora usunąć konto. Ktoś jest lepszy to zaraz cheater, żenada.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: dobra, nie będę dyskutował z ziomkiem, który zamiast wejść w dyskusję zgłasza posty do moderacji. Jaki ty jesteś k---a słaby, żenadłem z lema chcącego być globalem xD
  • Odpowiedz
@Marcines: jak dla mnie jest ich więcej, niż na rangach niżej. Może moje subiektywne uczucie, ale oprócz kilku gówien spotykam zwykle ogarniętych graczy
  • Odpowiedz