Aktywne Wpisy
Mellisuga +49
karix98 +13
Young Leosia ogłosiła że nagrywa wspólną płytę z Bambi
Ahh…moje 2 ulubione artystki i zarazem 2 najpiękniejsze kobiety zaśpiewają razem na jednym krążku. To najwspanialsza wiadomość jaką dzisiaj usłyszałem. Jak Leosia i Bambi nagrają ten krążek to ja zamówię go jeszcze w pre-orderze. Będę pierwszy, który otrzyma ten przełomowy album. Kocham Was, moje ślicznotki! Marzę o tym, aby pewnego dnia obudzić się u Waszego boku w łóżku, zjeść z Wami śniadanie i
Ahh…moje 2 ulubione artystki i zarazem 2 najpiękniejsze kobiety zaśpiewają razem na jednym krążku. To najwspanialsza wiadomość jaką dzisiaj usłyszałem. Jak Leosia i Bambi nagrają ten krążek to ja zamówię go jeszcze w pre-orderze. Będę pierwszy, który otrzyma ten przełomowy album. Kocham Was, moje ślicznotki! Marzę o tym, aby pewnego dnia obudzić się u Waszego boku w łóżku, zjeść z Wami śniadanie i
Wysiada z niego kumpel z liceum przebywający obecnie na emigracji i tam zarabiając normalne pieniądze.
Pogadaliśmy trochę, on się pochwalił ile ma rocznie €€€, ja się pochwalilem ile ja mam rocznie PLN,PLN,PLN. Po czym wsiadłem do swojego Punto w gazie na kołpakach. Pojechałem do domu i zalacząlem wspominać swoje cale życie od skończenia liceum i jednocześnie waląc głową w ścianę.
#nostalgiatakmotzo #polska #pieniadze #gorzkiezale