Wpis z mikrobloga

@onthemoon: lawl, ten obrazek jest rozsądny nie wiem co w nim zabawnego ma byc, poza przeniesieniem polityki na codzienną sytuację.

Dziecko ktore przychodzi z pretensjami, że ktoś się nie chce podzielić, bo przecież się należy, ktoś ma i co nie da ? (co jest tylko i wylacznie wyborem i dobrą wolą posiadacza) jest po prostu bezczelne.
  • Odpowiedz
@Laserade:

Dziecko ktore przychodzi z pretensjami, że ktoś się nie chce podzielić, bo przecież się należy, ktoś ma i co nie da

LOL? Skąd wiesz z jakimi pretensjami przyszło dziecko. Może ktoś dał im cukierki, wręczył je Dżonowi żeby się podzielił a ten ma to gdzieś? Czy w tym wypadku domaganie się podziału też jest bezczelne?
  • Odpowiedz
@zordziu: juz nie probuj jakies historii i teorii dodatkowej do tego dorabiac, bo to prosty obrazek, gdzie w zalozeniu jest jego i ktos ma do niego bezczelne pretensje, ze nie chce oddac czegos swojego i dlatego ten ktos zostaje nazwany socjalistą ...

Wszystko trzeba tłumaczyć ?
  • Odpowiedz
gdzie w zalozeniu jest jego i ktos ma do niego bezczelne pretensje, ze nie chce oddac czegos swojego i dlatego ten ktos zostaje nazwany socjalistą ...

@Laserade: To jest twoja interpretacja, ja podałem alternatywną, ale skoro twoja racja jest najtwojsza a reszta się myli, to nie mamy o czym rozmawiać.
  • Odpowiedz