Uff. Dokonałem ogarnięcia #windows10. Doprowadzenie do ładu tego burdelu zajęło mi: 1. 1,5h potrójnego pobierania, czyszczenia i instalacji aktualizacji (problem o nr 80240020) + 2. 2h szukania jak uruchomić sieciówkę, której nie ma w połączeniach a jest w menedżerze urządzeń + 4. 1h pobranie ISO na linuksie (bo powrót nie zadziałał) i reinstalację systemu do Windows 10 + 5. 2h ogarnianie dlaczego nie mogę go aktywować mimo, że mam licencję + 7. 2h Zainstalowanie Windows 8 (sic!) i z jego poziomu uruchomienie z ISO aktualizacji do Windows 10 + 8. 1,5h przywracanie ustawień, appdata, kont mixrosoft i podstawowych programów.
= ok. 10h.
Piękny weekend po urlopie, bulw...indows ten (tego).
@tytyryty: 1. Trzeba było uruchomić tool 2. Znalezienie sterownika to max 10min 4. Zbędne 5. Walkowane pierdylion razy, musi być upgrade żeby licka przeszla 7. Chyba na dysku sprzed 15lat 8. Lel
1. 1,5h potrójnego pobierania, czyszczenia i instalacji aktualizacji (problem o nr 80240020) +
2. 2h szukania jak uruchomić sieciówkę, której nie ma w połączeniach a jest w menedżerze urządzeń +
4. 1h pobranie ISO na linuksie (bo powrót nie zadziałał) i reinstalację systemu do Windows 10 +
5. 2h ogarnianie dlaczego nie mogę go aktywować mimo, że mam licencję +
7. 2h Zainstalowanie Windows 8 (sic!) i z jego poziomu uruchomienie z ISO aktualizacji do Windows 10 +
8. 1,5h przywracanie ustawień, appdata, kont mixrosoft i podstawowych programów.
= ok. 10h.
Piękny weekend po urlopie, bulw...indows ten (tego).
Poza tym tylko podludzie korzystają z kont online
2. Znalezienie sterownika to max 10min
4. Zbędne
5. Walkowane pierdylion razy, musi być upgrade żeby licka przeszla
7. Chyba na dysku sprzed 15lat
8. Lel