Wpis z mikrobloga

Mirkoby, na czym polega granie w #d3 #diablo3 ? D2 na battlenecie pamiętam jako grindowanie expa i przedmiotów na cow lvl albo na baalu, czasem jakieś pvp.. A zastanawiam się nad kupnem 3 ;p
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mojemacki: Jeśli chcesz typowego h&s to myślę, że to dobry wybór. Jeśli nie grałeś w Torchlight I/II polecam się zainteresować, bo za małe pieniądze można wyrwać, lub Path of Exile za darmo na steam. Ale jak ci hajsu nie szkoda, to bierz i dołącz do wykopowego klanu diablo (o ile jeszcze istnieje), żeby mieć towarzystwo fajne.
  • Odpowiedz
@mojemacki: W d3 biegasz i zabijasz potwory, po to by móc biegać szybciej i zabijać szybciej potwory. Gra dla fanów gatunku, przy czy przyjemnie odmóżdża. Jeśli lubisz robić ciągle to samo, to kupuj(ale tylko z dodatkiem), jeśli nie to trzymaj się z daleka.

@Gallonimus
Rekord świata w speedrunie d3 to ponad 2h. Przebieganie przez kontent ubraną postacią, która już ukończyła grę to nie speedrun.
  • Odpowiedz
@mojemacki: granie w d3 polega na wbijaniu lv a potem na wbijaniu paragonow (też lv). Itemy lecą tak często że w zasadzie nie ma co grindowac, biegacz po riftach i tyle. A i d3 bez dodatku nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@dikamilo: czym się różni granie w zwykłe d3 (zanim mi się aktywował dodatek zdążyłem ubić Leoryka) od grania w d3 z dodatkiem? Bo jakoś narazie nie widzę różnicy :p I czy dalej istnieje ten wypokowy klan d3?
  • Odpowiedz