Aktywne Wpisy
dontwolf +636
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal.
Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku
#heheszki #rumun #crossmemizm #blender
Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku
#heheszki #rumun #crossmemizm #blender
HondaCivic +26
#alkohol #narkotykizawszespoko czy wy też pod wpływem alkoholu najbardziej lubicie ze tak to nazwę kręcić bardache demolować osiedle itd hah ja wam powiem ze uwielbiam to po prostu się nabzdryngolic i rozkręcić jakąś awanturę i właśnie nie mam na myśli krecenia awantury ze chodzić zaczepiać ludzi tylko rozyeèbac coś? Szukam ludzi z tym samym hobby
Rezygnując z karty by nie płacić 7 zł za jej posiadanie, tak naprawdę narazimy się na większe koszta. Za wpłatę na konto poprzez pracownika (nie wpłatomat) zapłacimy jedyne 9 zł. Za wypłatę swoich pieniędzy zapłacimy 9 zł.
Więc wniosek nasuwa się taki, że bank zmusza do posiadania karty poprzez takie opłaty.. Najlepsze jednak jest to, że od 2 kwietnia będzie obowiązywać opłata 0.50 zł / 1 przelew krajowy do innego banku. Zrobicie 10 przelewów i już 5 zł Wam zainkasuje bank.
Chyba czas znaleźć inny bank.
#rozkminyzyciowe #bankowosc #ing
Chodzi o to, że opłata za posiadanie karty bankomatowej jest w mojej opinii śmieszna. Najgorsze jest to, że jakbyś chciał uniknąć tej opłaty poprzez rezygnację z tej karty, to chcąc wypłacić w oddziale banku zapłacisz 9 zł za 1 wypłatę, a chcąc wpłacić też zapłacisz 9 zł i gdzie tu logika?
W Alior Sync wpłaty i wypłaty kartą są darmowe (w Polsce oczywiście).