Aktywne Wpisy
lewoprawo +410
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
mickpl +717
ja robię to dość często, ale jak powiedziałem to w pracy to mnie wyśmiali, czemu?
#pytanie #zwiazki #kwiaty #rozowepaski
@kopek: bo bety lubią pozować na alfy :P
Komentarz usunięty przez autora
@kwiatuszek789: czemu?
Opcja pierwsza. Są zazdrosne bo same nic takiego nie dostajo a po powrocie do domu pewnie będa świecic oczami do swoich niebieskich z tekstem "ooo, a ten kopek taki romantyczny, dlaczego od Ciebie nie dostaje nigdy kwiatów!?"
Opcja druga. Coraz mniej jest romantycznych kobiet. Tylko hajs i wyrachowanie. Więc jesli trafiłes na grupę takich kobiet to tylko potwierdza tę torię.
Najważniejsze i tak co powie
Prawda, dla mnie związek to w dużej części okazywanie uczuć przez gesty i niespodzianki bez okazji a'la kwiaty. Bo nie wszystko musi być "praktyczne" i przeliczalne.
Praktyczny to jestem robiąc z kimś deal a hajs czy jakieś inne gifty mogę równie dobrze dać galeriance lub dziewczynie z Roksy za usługę ;)
@kwiatuszek789: I tu się właśnie różnimy bo Tobie się kojarzy z infantylną gówniarą a mnie z ułożoną i romantyczną kobietą :)
Przekłada się to na pozostałą część wcześniejszej dyskusji. Szkoda, że coraz mniej jest po prostu kobiet a coraz więcej kobiet-kumpli i wyrachowanych partnerów biznesowych.
Dlatego znalezienie tej pierwszej to jak trafienie przynajmniej "5" w totka, znalezienie igły w stogu siana
Ty to chyba wypłatę dostajesz w "pieniążkach" co?