Wpis z mikrobloga

#zeglarstwo #pracbaza #chwalesie

skończyłem dziś remont żaglówki:)
wszystko bardzo ładnie wygląda:)
na wode już nie schodzi w tym sezonie ale od następnego będzie normalnie używany:)
co zostało zrobione:
- usunięta pianka i na jej miejsce wstawiony styropian
- wymienione lub odnowione drewno
- zmieniona wykładzina
- zaklejone niepotrzebne dziury :)

zostało zrobić od nowa maszynkę do miecza;)

Link do zdjęć z remontu:
https://onedrive.live.com/redir?resid=4FE28DFB727A096E!31251&authkey=!AEPV0e-5m-KIxh0&ithint=folder%2cjpg
źródło: comment_vTL9yryF9W2X4cXYsBgEKhf6AeqSkegf.jpg
  • 24
@TheSunDoesNotRiseEveryMorning: czas;) miesiąc, ale 90% czasu miałem inne rzeczy na głowie niż ją. wydaje mi się, że w tydzień idzie taki remont zrobić.
@reddin: jeszcze się nie dorobiłem:) ale będę celował za pare lat w focusa:)
@kaef: istnieje coś nowego w jej miejscu:) ja mam ośrodek 20 min piechotą od niej:) teraz to czasami tylko do szopy na szanty no i na jedzenie na skarpe;) zajebista kuchnia gruzińska ^^
@kowalale: Ach i te #!$%@? kable w wejściu na Płaskie, jak się jechało do Jerzwałdu położyć kwiaty Nienackiemu na grobie. Zawsze byłem obsrany, choć zawsze był zapas. Raz tam kogoś zabiło tydzień po moim powrocie z Jezioraka
@kaef: moje łódki mają dużo zapasu:) teraz stan wody jest bardzo niski i tam nie pływamy. niestety dno jest kamieniste i pare razy łódka uderzyła o któryś.. mało przyjemne uczucie
@kowalale: W ogóle śmieszne, bo całkiem niedawno na twarzoksiążce odnalazła mnie dziewczyna, która pracowała w sklepiku w ośrodku nad jeziorem. Zawsze rano zasuwaliśmy do niej po świeże bułki:) Nawet jak jej zdjęcie zobaczyłem, to nie mogłem sobie przypomnieć:)