@gawo: tak to prawda co piszesz media w większości naszej telewizji są zakłamane lub robią tego że nie ma problemu w informacjach nie było nigdy na pierwszych stronach tak i podobnie za komuny robiono to jest manipulacja ale jestem przekonany jeżeli byłoby referendum to skala wyborców była by ogromna nie tylko byli by ludzie z lat 80 i 70 nawet i starsi.
Tu pojawia się aspekt młodych, którzy przekazują informacje starszym, muszą oni uświadamiać swoich rodziców, starszych kolegów itp, w każdym bądź razie mam nadzieje, że tak się dzieje (stanie).
Natomiast referendum jest o tyle dobrą rzeczą, że jeżeli już się odbędzie to nie będzie rzeczą łatwą go przemilczeć w mediach głównego nurtu. Wydaję, mi się, że zaczyna to powoli zmierzać w dobrym kierunku
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu. #polityka
Tu pojawia się aspekt młodych, którzy przekazują informacje starszym, muszą oni uświadamiać swoich rodziców, starszych kolegów itp, w każdym bądź razie mam nadzieje, że tak się dzieje (stanie).
Natomiast referendum jest o tyle dobrą rzeczą, że jeżeli już się odbędzie to nie będzie rzeczą łatwą go przemilczeć w mediach głównego nurtu. Wydaję, mi się, że zaczyna to powoli zmierzać w dobrym kierunku