Aktywne Wpisy

kontos_stelio +102
W ogóle jak dla mnie zawodowa armia to jest jakiś nieśmieszny żart XD czyli tak, w czasach pokoju ci ludzie dostaja:
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)

Crisu +70
Oddajesz prawie 50% procent w podatkach, masz najdroższe mieszkania i kredyty hipoteczne w Europie. Na wizytę u lekarza specjalisty czekasz min pół roku.
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

http://www.wykop.pl/link/1022855/manipulacja-miesiaca/
Nie wierzę po prostu, jakie dno osiągnął poziom wykopu. Popatrz ile plusów ma np. komentarz użytkownika jp-sto. Ręce opadają. W ogóle całe to znalezisko, komentarze pod nim, czepianie się Kasi Tusk to szczyt prymitywizmu.
@Shepard: Nie ma dla mnie niczego bardziej irytującego niż lemingi wyzywające od lemingów. :)
Mnie i tak szczerze najbardziej rozbawiły trzy wykopy - ten o tworzeniu nowej partii, ten o rewolucji, i ten który przestrzegał, żeby przypadkiem nie wywołać rewolucji. Coś niesamowitego. <3
http://www.wykop.pl/link/1022855/manipulacja-miesiaca/8498495/#comment-8498561
@Shepard : Jakoś to przeoczyłem w gąszczu "XYZ a ACTA". :D W takim razie 4 ulubione znaleziska. ;)
Bo inaczej mamy zalew ultrapopulistycznego bełkotu, niezależnie czy to będzie internetowy quasiliberalizm czy raczej pełne uwielbienie dla wszystkich którzy "stawiają się USA".
Co do ACTA - mam wrażenie, że w końcu trochę się uspokoiło i jest mniej znalezisk na ten temat (albo już tyle osób zakopuje je z automatu, że raz dwa znikają :P)
Nie wiem, pierwszy raz chyba od początku jak tu jestem (a prawie 5 lat to niemało) przeglądam wykop z niesmakiem. Bo co innego można czuć, gdy czyta się masowo plusowane komentarze typu: Gdyby nie znany ojciec to by robiła loda z jeansy nie blogowała o ciuszkach.?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ofkors, że tak. W ramach dementi. Redakcją wykopu sa sami użytkownicy. Grupa redakcyjna spod znaku "jesteśmy legionem" wrzuciła na główną swoje bzdury, teraz czas, żeby grupa redakcyjna spod znaku "puknijcie się w łeb" dodała swoje.