Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +2
Jestem znudzona życiem i nie jest to zarzutka. Mam pracę marzeń, około 10k miesięcznie na rękę i jakoś tak nie chce mi się nic. Ileż można w robocie codziennie robić to samo. Ileż można kupować ciuchy, ileż można chodzić do restauracji gdzie obiad potrafi kosztować 120 zł. Już mnie to nie jara, coraz częściej wolę iść do turka na dobry kebs, a im podlejszy wystrój tym lepiej. Ostatnio byłam na Rynku w
larine +5
zdjęcie z włączonym ekranem
#lgg2 #gsm #telefony #android #smuteczek
Ekran 450 zł. Mój leży w szafce i czeka na naprawę.
i sam wymien 30 minut roboty
@Leniwy_Superman:
Na allegro mam sprawdzonego gościa. 270 złotych i pół godziny czasu. Można samemu to zrobic
a tak wogóle co jest bardziej wytrwale? #lg czy #samsung? mi ostatnio moje lg 4xhd wypadło z kieszeni na schodach spadając uderzał rogami chyba o każdy schodek (około 7 razy) i nawet się nie wyłączył. nic mu się nie stało
@Leniwy_Superman:
@unstyle:
@mikrey:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5467105374
Mam zamiar sobie sprawić takie G2 i jestem ciekawy opinii
@NaverN1: numer aukcji 5531497777
Ten koleś tez sprzedaje. Czemu tak drogo skoro są tańsze? Otóż masz ten zestaw szczelny razem z ramką więc po prostu rozkrecasz, podeślę ci fajny instruktarz na youtube. Wystarczy tylko przełożyć wszystkie części. Jeden mireczek juz tak zrobił i zadowolony
Ten co mam teraz też jest pancerny (my phone cube) i poprzedni (zte blade iii) też był, ale one nie miały typowego grubego szkła jak np. xperia z czy htc tylko takie plastiko-szkło. Bardzo dobra rzecz w telefonie.
Ogólnie upadek tamtego dał mi tyle dobrego (700zł, pół roku działania, cała wypłata z miesiąca pracy prawie poszła w wakacje :<) że nauczyłam się, że nie ma sensu kupować telefonu