Wpis z mikrobloga

@Giztar: bzdurka. Mge jest jak mge kiedyś. Jedyne co, to np teraz jest trudniej niz bylo na świeżo po ban waveie. Ale kolejne bany sa kwestia czasu - i znowu rangi beda normalne.
@Giztar: Oczywiscie, tylko pytanie skad sie to bierze i czy zmiany ida tylko w jedna strone? + czy cos znacza.

Ok. Pol roku temu, w grudniu, poszla wielka fala banow. Cheatery polecialy sie #!$%@?. Masa ludzi zaczela rankowac w górę. Czy cheatery porezygnowaly z gry? Pewnie nie, wiec wiekszosc poszla z powrotem w dół. Tak to widze. Teraz byla kolejna fala banow, ale czitery juz wbijaja wyzsze rangi na nowych kontach.
@Falcon: @Dragoniar: @mirek_z_mirkoslawca: ale oczywiście, że poziom rang drastycznie zmienił się po fali banów. przed falą miałem problem z wbiciem kałacha z g4, a po banach w moment wbiłem MGE. obecnie parę winów brakuje mi do suprema, bo skill też poszdł w górę, ale gdyby porównać poziom rang, to śmiało mogę stwierdzić, że obecny kałach to gold 1 z przed roku maksymalnie, nawet nie wiem, czy nie silver.