Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +55
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania

#pytanie #rss
digg ma zrobić swój czytnik soon więc...
@karid: do listopada/lipca (kiedy zamykają googlowy?) czekać nie bedę przecież bez feedu :D
Feedly mi nie przypadł również do gustu. Importuje pliki z czytnika więc podstawowa funkcjonalnosć zachowana, ale nie podoba mi się UX feedly.
@Solitary_Man: wtf?
@przemyslany_nick: Jeśli lubisz przeglądać ulubione blogi, strony w poszukiwaniu newsów czy przydatnego kontentu odwiedzając wszystkie zakładki, wklepując adres za każdym razem to tracisz po prostu czas.
RSS
Zapewne wiele firm i startupów będzie chciało się wgryźć na rynek jeszcze przed zamknięciem Readera aby przejąć część ich użytkowników - tak jak teraz zrobiło to Feedly (ogromny wzrost userów mają)
Tak więc ja jestem spokojny - coś się zacznie pojawiać. Przykładowo Reeder pracuje nad swoją własną infrastrukturą chyba.
http://paseczek.pl/
kiedyś to coś testowałem gdy miałem dość dezajnu google readera (jeszcze tej starej wersji)
usunąłem go szybciej niż zainstalowałem
jakiś 15" crt z rozdziałką mniejszą niż jestem sobie wyobrazić
i jej to nie przeszkadzało.