Aktywne Wpisy
Caracas +56
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Jabby +851
Jako, że szukam sobie nowej pracy zza granicą, to swe siły ukierunkowałem w stronę magazynu z trochę mniejszą ilością robactwa niźli wszystkie inne, acz ważne zaznaczenia jest, że to naprawdę duża firma.
Aplikacja przez internet, wszystko ładnie jakieś testy musiałem powypełniać no i spoko. Czekam. Dziś przychodzi odpowiedź o tym, że udało mi się go zdać z wynikiem pozytywnym - w samej zaś wiadomości taki smaczek.
"Please watch the video using the attached link. This will give you a good insight into the position you have applied for.
I:\HR & People Development\Recruitment\Videos"
#emigracja #sorekcharityltd #heheszki #humorinformatykow
na wykopie już to przerabialiśmy
( ͡° ͜ʖ ͡°)