Aktywne Wpisy
klewerewel +4
#rozowepaski #polska #warszawa #zwiazki #pieklokobiet
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
ProblemM8 +392
Ludziom mocno bambinizm wszedł. Mamy psa; partnerka pięści się nad nim jak dzieckiem. Ostatnio paznokcia sobie trochę rozwalił bo biegal jak wariat po ogrodzie. Ja mówię że trzeba zaczekać to mu odrośnie, przecież nie kuleje, ani nie wygląda źle. Ona że trzeba do weterynarza. #!$%@? pójdzie się kilkaset złotych znowu #!$%@?ć na 10 minutowa wizytę na której weterynarz powie to samo co ja (przerabiałem to już kilka razy)
A do tego nazywanie
A do tego nazywanie
nigdy nie kupuj tego scierwa. zaginal im mail z moja rezygnacaj. jedno co wywalczyłem to:
W odpowiedzi na zgłoszenie informuję, że na Pana koncie zarejestrowaliśmy cztery zgłoszenia awarii w okresie od 18 kwietnia do 26 czerwca 2015 r., trwające łącznie 30 dni.
Dodam, że w przypadku gdy awaria trwa dłuzej niż 24 godziny, przysługuje Panu rekompensata zgodnie z regulaminem Netii (§ 16, pkt 5) i jest to korekta w wysokości 1/30 średniej wartości z trzech ostatnich rachunków, za każdy dzień niedostępności usługi, w związku z tym skorygowałam opłatę abonamentową naliczoną w rachunku o numerze 5204267137/22/0 o kwotę 61,56 zł brutto.