Wpis z mikrobloga

KONIEC! A więc dotrwaliśmy do końca i uzbieraliśmy razem 2000 keszy! Przygotowałem małe podsumowanie naszej zabawy (oczywiście się gdzieś pomyliłem przy przepisywaniu/liczeniu, ale nie chodzi przecież o jakąś precyzyjną dokładność :)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/163OcvbYAlbRhO9vX1mgq3rIHbJXAOxGgOCFw1EboEXA/edit?usp=sharing

Miło mi, że przyłożyłem swoją cegiełkę (albo cegłę) do odkrycia 2000 keszy. Liczenie keszy na mirko zaczęlismy w listopadzie 2013, zatem zabawa trwała ponad półtora roku. Nie mamy popularności jak inne tego typu tagi: bieganie, pedałowanie, koksowanie, ale nie to jest najważniejsze :)
Przypomnijmy, że autorem pomysłu jest @kirinasta, który de facto "odliczył" tylko jednego kesza :) I przy okazji przy swoim pierwszym wpisie nie zauważyłem, że już jeden został odliczony, a nikt mi tego nie wypomniał :)

Wołam wszystkich, którzy odliczyli jakieś kesze i nie zdobyli w międzyczasie platynowego konta:
@dzazder @ksy3 @antros @Saashaa @Taiffun @merry-mi-2 @peradon @Asgareth @eternalmarcos @Spartacus999 @Anubis94 @Artiside @JanuszTheKrul @Trebboe @kmicolo @trzeci @piteerowsky @Tomba @PrawieJakBordo @Metsan @cripex @rolfik_r1 @emagnuski @tomek_olo @The_linkos @nokash @bzyku86 @MegaZUO @faramka @kirinasta

Co dalej? Ze swojej strony proponuję odliczać od nowa 2000 keszy. Tym razem nie będę już tak aktywnym uczestnikiem tego liczenia, ale na pewno sobie świetnie poradzicie :)

Pozdrawiam
dżazder
#2000keszy

PS: Czy z jakimś wykopkiem mogłem się kiedyś widzieć na jakimś evencie keszerskim? :)
  • 12
@Dzazder: nie skończyliśmy:

"W tym tagu będziemy odliczać bieżące znalezienia keszy

a tymczasem @piteerowsky wkleił tu sobie wszystkie 51 keszy, które miał na koncie, równie dobrze kilku pierwszych użytkowników mogło by skończyć ten tag w jeden dzień wpisując swoje znalezienia :P
@antros: @Dzazder: a ja w sumie zapomniałem o tym tagu, chyba mialbym jeszcze z 50 do odjęcia odkąd ostatnio coś wpisywałem ;) natomiast na eventach bywam często, ale w Poznaniu i okolicach, więc chyba jeszcze nie było nam dane się spotkać. Zapraszam na woodstock!