Miło mi, że przyłożyłem swoją cegiełkę (albo cegłę) do odkrycia 2000 keszy. Liczenie keszy na mirko zaczęlismy w listopadzie 2013, zatem zabawa trwała ponad półtora roku. Nie mamy popularności jak inne tego typu tagi: bieganie, pedałowanie, koksowanie, ale nie to jest najważniejsze :) Przypomnijmy, że autorem pomysłu jest @kirinasta, który de facto "odliczył" tylko jednego kesza :) I przy okazji przy swoim pierwszym wpisie nie zauważyłem, że już jeden został odliczony, a nikt mi tego nie wypomniał :)
Co dalej? Ze swojej strony proponuję odliczać od nowa 2000 keszy. Tym razem nie będę już tak aktywnym uczestnikiem tego liczenia, ale na pewno sobie świetnie poradzicie :)
"W tym tagu będziemy odliczać bieżące znalezienia keszy
a tymczasem @piteerowsky wkleił tu sobie wszystkie 51 keszy, które miał na koncie, równie dobrze kilku pierwszych użytkowników mogło by skończyć ten tag w jeden dzień wpisując swoje znalezienia :P
@antros: @Dzazder: a ja w sumie zapomniałem o tym tagu, chyba mialbym jeszcze z 50 do odjęcia odkąd ostatnio coś wpisywałem ;) natomiast na eventach bywam często, ale w Poznaniu i okolicach, więc chyba jeszcze nie było nam dane się spotkać. Zapraszam na woodstock!
Uważajcie na nowego eksperta z tagu famemma @RafDan. Kasuje posty które burzą jego dziecięcą wizje świata, tylko po to żeby za chwile płakać że jemu też kasują posty.
Trzeba przyznać, że skóra ma całkiem niezłą izolację, bo gdy ostatnio zacząłem używać Piss Jug'ów to wypycha naplet, a gdy wyciągam słychać i czuć nagły wysys nadatmosfery. #przegryw #nauka #fizyka #pissjug
https://docs.google.com/spreadsheets/d/163OcvbYAlbRhO9vX1mgq3rIHbJXAOxGgOCFw1EboEXA/edit?usp=sharing
Miło mi, że przyłożyłem swoją cegiełkę (albo cegłę) do odkrycia 2000 keszy. Liczenie keszy na mirko zaczęlismy w listopadzie 2013, zatem zabawa trwała ponad półtora roku. Nie mamy popularności jak inne tego typu tagi: bieganie, pedałowanie, koksowanie, ale nie to jest najważniejsze :)
Przypomnijmy, że autorem pomysłu jest @kirinasta, który de facto "odliczył" tylko jednego kesza :) I przy okazji przy swoim pierwszym wpisie nie zauważyłem, że już jeden został odliczony, a nikt mi tego nie wypomniał :)
Wołam wszystkich, którzy odliczyli jakieś kesze i nie zdobyli w międzyczasie platynowego konta:
@dzazder @ksy3 @antros @Saashaa @Taiffun @merry-mi-2 @peradon @Asgareth @eternalmarcos @Spartacus999 @Anubis94 @Artiside @JanuszTheKrul @Trebboe @kmicolo @trzeci @piteerowsky @Tomba @PrawieJakBordo @Metsan @cripex @rolfik_r1 @emagnuski @tomek_olo @The_linkos @nokash @bzyku86 @MegaZUO @faramka @kirinasta
Co dalej? Ze swojej strony proponuję odliczać od nowa 2000 keszy. Tym razem nie będę już tak aktywnym uczestnikiem tego liczenia, ale na pewno sobie świetnie poradzicie :)
Pozdrawiam
dżazder
#2000keszy
PS: Czy z jakimś wykopkiem mogłem się kiedyś widzieć na jakimś evencie keszerskim? :)
a tymczasem @piteerowsky wkleił tu sobie wszystkie 51 keszy, które miał na koncie, równie dobrze kilku pierwszych użytkowników mogło by skończyć ten tag w jeden dzień wpisując swoje znalezienia :P
@piteerowsky: bojówka opencaching wjedzie Ci na parafię :P
1) @Dzazder 2) @Taiffun 3) @antros
i najwięcej dodającego w przeliczeniu na pojedynczy wpis: @peradon
Brawa dla nas :P
Skąd jestes?
@Dzazder: to co, jedziemy z koksem?