Wpis z mikrobloga

#komputery #utorrent #antywirus #malwarebytes
Takie coś od 2 dni mi wyskakuje co kilkanaście minut po 3-4 razy, czasem z informacją "inbound" a czasem "outbound". W uTorrencie mam dodanych kilka pozycji - wszystkie na prywatnych trackerach, DHT wyłączone.
I teraz chyba najważniejsze - jak zastopuję wszystkie torrenty na liście to przestaje się pojawiać, ale jak odpalę obojętnie który (niezależnie od trackera) to zaczyna się pojawiać od nowa.
Co to za gówno i jak z tym walczyć? Skanowałem cały system Malwarebytes i Pandą - nic nie wykryły.
rzezol - #komputery #utorrent #antywirus #malwarebytes 
Takie coś od 2 dni mi wyskak...

źródło: comment_MitOMdimXxfZdniQh9urrVnY8WIIcNrc.jpg

Pobierz
  • 7
dodaj do ignorowanych albo zablokuj na stałe. robisz to na własną odpowiedzialność. widać nie pasuje mu któryś tracker albo seed i wywala błędy. też kiedyś tak miałem ale to z 20 antywirusów i firewalli temu.
@oxygenium92ver-2: Ale czegoś nie rozumie - tak jak pisałem - mam torrenty z dokładnie 2 różnych trackerów (po kilka sztuk z każdego) i niezależnie od tego, z którego trackera torrent odpalę (na seedowanie) to mi to wyskakuje. Więc odpada, że mu tracker nie pasuje bo są 2 różne (a adres cały czas ten sam), a szansa, że akurat ktoś seeduje/peeruje na 2 trackerach akurat te same torrenty co ja i się