Aktywne Wpisy
nie mogę już wytrzymać w #pracbaza taka laska z Nigerii ma biurko obok mnie i nie wiem co to za murzyńskie #perfumy ale po prostu chyba składam wypowiedzienie po 16.
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
WonszWykopowy +405
Zycie w #bojowkawindowsphone jest bardzo ciężkie jak się nie ma aplikacji movescount. Chociaż na razie jedyna funkcja jaka by mi się przydała to asystent głosowy, który mówi ile km przebiegłem.
Musze doczytać czym jest wydolność, biegowa i od czego zależy oraz jak oblicza czas regeneracji.
http://www.movescount.com/moves/move69522865
#sztafeta #biegamzsuunto
#sztafeta
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
"We do not have a Strava App for Windows phones, and we don't have plans to head in this direction in the future. "
Ale skoro tag suunto, to po co Ci telefon?