Wpis z mikrobloga

Poleciłby ktoś jakąś knajpę najchętniej o tematyce morskiej albo rybnej (może być też takie ich menu) w której by można zorganizować spotkanie dla kilkudziesięciu osób? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wroclaw może @kmicolo coś kojarzy?
  • 18
@kmicolo: wędkarstwa, rybołówstwa, w sumie mogą być też statki :) dobrze jak było piwo, ale konieczny ekran/rzutnik czyli jako tako zorganizowana salka do prezentacji
@ppawel: spacemana nie słuchaj, to ruski trol. Da się wynająć barki na rzece z cateringiem, polecam. Bardzo przyjemna forma aktywności grupowo-biznesowej. Zainteresuj się też restwuracją na barce przy wyspie słodowej/ostrowie tumskim. Nie jadłem, ale wygląda bardzo przyjemnie. Raczej mają rzutnik. Na barki pływające po rzece rzutnik raczej we własnym zakresie. Najebka na wodzie +5 do lansu.
dzięki wszystkim za pomysły! pozwiedzałem strony i chyba te barki, o których pisze @kmicolo to może być właśnie to o co chodzi, ewentualnie restauracje nad wodą od @Spaceman_ ale chyba trochę zbyt ĘĄ żeby tam na luzie posiedzieć. Jeszcze tawerna będzie do obadania. Btw @Merkuriusz przypomniał mi o tawernie w A0, która gdyby nadal istniała mogła by być tanią low-endową i bezstresową alternatywą (projektor i ekran też kiedyś tam mieli ;), no