Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +66
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +22
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bart88uk: to bardzo wiele tlumaczy
@lewactwo: z tego co widzialem to zapierdzielasz srodkiem pasa, dodatkowo polecilbym zweryfikowca czy jestes trzezwy:)
A no i zazwyczaj jeżdżę po pięciu piwach, ale dzisiaj wypiłem tylko trzy, więc jestem na 100% trzeźwy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lewactwo: ano widzialem, jedzie grubas na damce i sadzi ze mu wszystko wolno. Dodatkowo komicznie wyglada jak jedzie taki szybko, to jakby lance armstrong przytyl, zrobil sie na hipstera i jeszcze kiwa na boki - dlatego sugeruje sprawdzic trzezwosc. Jak wiadomo na jazde wezykiem tez jest paragraf;)
art 3 1., art 60 1. 1), art 45 1. 4)
widze, ze tez masz problemy poznawcze i dam ci przyklad - jak bedziesz udawal pijanego, dar sie, szczal pod siebie i stwarzal zagrozene w ruchu, zlapie cie policja, sprawdza alkomatem i wyjdzie zero, to wcale cie nie puszcza wolno... oj nie:)
nie widzę związku
nie widzę związku
nie widzę związku
@lewactwo: to otworz oczy i przeczytaj ;) Niewazne jak dlugo bedziesz z zacisnietymi piesciami i szczekosciskiem powtarzac, ze nie ma tych przepisow, to i tak beda one obowiazywac.