Aktywne Wpisy
TurboEgo +60
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +141
Wzmacniacz Grundig Fine Arts A-9000, produkcja marantz.
Cena 900 zł przez allegro, 850 z odbiorem osobistym (Warszawa) lub po za alledrogo.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#audio #audioboners #sprzedam
Komentarz usunięty przez autora
@Sergeant_Matt_Baker: Tych ortodynamików bym z chęcią posłuchał.
Póki co na liście do odsłuchu mam grano GS-1000 oraz Stax jakiś wyźszy model.
@Sergeant_Matt_Baker:
Mam ruską kopię tych HP-1, do lekkiej reanimacji, bo starość mocno ;)
Ja chciałbym HP-1000/YH-1000 mieć ale w #!$%@? cenie sprzedają jak się już pojawią gdzieś ;_;
@koalasmuck: Sansui to jest dla mnie taki most między konstrukcjami opartami na toshibach a bardzo bezpośrednimi sankenami rodem z kenwooda czy urei. Jakimi kolumnami dysponujesz ? A-9000 będzie bardziej przestrzenny ale też miał mniej góry i dynamiki.
kolumny JVC SK-600 S II
obstawiam, że to jakiś bardzo słaby model, bo nie mają pochlebnych opinii. Wybierałem na miejscu w sklepie między nimi, a takimi drugimi firmy, której nie pamiętam, ale te drugie wyróżniały się tym, że głośniki wysokotonowe skierowane były 'do sufitu', podczas gdy pozostałe normalnie. I wtedy te JVC mi bardziej przypasowały, ale pewnie wynikało to z kompletnego braku doświadczenia. Poza tym są strasznie wielkie, a wydaje
A tak hipotetycznie, jakbym miał kasę, tak plus minus tysiąc złotych, wtedy
Najtańsze sensowne JBL to l-36 ich ceny wahają się między 1000-2000 zł.
Przy zakupie JBL-i radzę zwrócić uwagę na stan głośników gdyż to może być kosztowna impreza.