Aktywne Wpisy
synadama +86
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ej mireczki, myślicie że pójdzie mi Wiedźmin 3 na minimalnych(1680x1050) w takiej konfiguracji:
- i5 2,5GHz
- 8GB RAM
- Radeon HD6850 1GB?
Warto modernizować kompa ewentualnie czy lepiej wyjdzie #ps4 ?
Na PC nic nie pomoże poza wymianą grafiki, na ps4 patch musi wyjść. Bo na x1 jest o wiele lepsza wydajność gry przez niższą rozdzielczość.
Mam PC i5 2500k 560ti i dla mnie gra jest nie grywalna, wszystko low 1920x1080...
Komentarz usunięty przez autora
Na ASUS HD6850 i i3 2120 wyciągam 30 fps na detalach średnich i jakości tekstur wysokich wszystko w HD