Wpis z mikrobloga

Mircy mam duży problem podłączyć mój telefon ( xperia T , android 4.3, bez roota) w trybie debuggowania do pc (windows 7) . Próbowałem już instalować sterowniki w trybach MSC i MTP, instalować sterowniki które dostarcza google, sterowniki od sony ( wszystkie do adb). Efekt jest taki że sterownik albo się nie instaluje albo instaluje ale adb nie wykrywa go (adb server restart też już próbowałem po tym). Próbowałem różnych wynalazków znalezionych w google typu universal adb driver. Niestety nic nie dało rady. Wiem że soniaki mają też to narzędzie pc companion do instalowania sterowników, efekt jest taki że w trybie debuggowania nie wykrywa mi telefonu w tym programie. Próbowałem też z innym kablem usb i innym portem.
#android #programowanie #naukaprogramowania #adb #informatyka
źródło: comment_B3MMm1CmcNA5sfJ1Gm9uxTfiX7k5p3pi.jpg
  • 20
@Godziu73: też możesz spróbować. Najlepiej, jakbyś zrobił kompletna czystkę na komputerze po resztkach tych sterowników.

Kiedyś też miałem podobny problem z Galaxy Ace chyba, musiałem flashować przez drugi komputer, bo na moim też nie szło.
@Godziu73: nie no, kiedyś widziałem jakieś narzędzie które czyści śmieci po sterownikach. Poczekaj może, aż ktoś się udzieli kto ma Xperie T i bawil sie w to, bo ja w mojej Z1 nie bawilem sie ADB jeszcze :P
@Vencite: wywaliłem wszystko co miało w nazwie android, google , usb, sony , xperia ale bez rezultatu. No cóż, dzięki za pomoc, może coś jeszcze potem się pobawię ( ͡° ͜ʖ ͡°)