Wpis z mikrobloga

@Magik_Antonio:

rogue blood elf

Dlaczego nie wziąłeś undeada? Nawet mi cię nie żal. A teraz konkretnie, to rogue jest mistrzem 1v1, więc nie powinno cię to dziwić. Poczekaj na sap, o ile już nie masz, wtedy jeden będzie stał, a ty sobie spokojnie zabijesz drugiego.
Dlaczego nie wziąłeś undeada? Nawet mi cię nie żal.

@Nasu: błagam, nie znam się na tym

A teraz konkretnie, to rogue jest mistrzem 1v1, więc nie powinno cię to dziwić. Poczekaj na sap, o ile już nie masz, wtedy jeden będzie stał, a ty sobie spokojnie zabijesz drugiego.

@Nasu: a nic nie da się zrobić żeby energy szybciej się odnawiało?
@Magik_Antonio: Nie. Dopiero gear pvp zwiększa ilość energii o 10. Ogólnie nie wiem, jak to wygląda teraz, ale rotacja rogalem wyglądała kiedyś tak:
Cheap Shot ->Hemorrhage -> Hemorrhage -> Kidney Shot ->tutaj do wyboru albo Slice & Dice, albo Rupture, albo Eviscerate.
Ale zapewne już się pozmieniało od TBC, więc dużo ci to nie pomoże.
@Magik_Antonio: Najlepiej zaczynaj walkę od Ambusha. Na 25 lvlu wybierz sobie Glyph of Deadly Momentum, to będziesz mógł trzymać praktycznie cały czas Recuperate i Slice and Dice, co bardzo Ci pomoże. I jak chcesz ubijać po parę mobów naraz, to najlepiej graj jako Combat. Jest to spec specjalnie pod to robiony. :) Każdy spec ma jakieś przyjemne ułatwienia do lvlowania - np. Assasination ma Slice and Dice aktywny cały czas, a