Ostatnio mam straszną fazę na #zegarki. Długo nie miałem żadnego, kilka miesięcy temu kupiłem jeden w Massimo Dutti. Szukam kolejnego, bardziej eleganckiego. Trafiłem przypadkiem na to cudeńko.
Corniche: The Heritage 40 Roquebrune
Jak dla mnie majstersztyk. Oczywiście nie jest to taki #highlife jak np. IWC Schaffhausen, ale od czegoś trzeba zacząć ( ͡°͜ʖ͡°)
Edycja limitowana, jest tylko 499 sztuk tego pięknego skurczybyka. Mirki, kupować czy nie kupować. Elegancja Francja czy ch*jnia z patatajnią?
Wygląda kozacko, ale taki raczej na wyjścia, bankiety, do garnituru. Jeśli masz tyle do wydania na zegarek, to powinieneś wciągnąć, szczególnie, że jest to edycja limitowana :)
„Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu” (Ernest Montague)
Żegnaj przyjacielu. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu za tęczowym mostem. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Będzie mi Ciebie strasznie brakowało.
Corniche: The Heritage 40 Roquebrune
Jak dla mnie majstersztyk. Oczywiście nie jest to taki #highlife jak np. IWC Schaffhausen, ale od czegoś trzeba zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edycja limitowana, jest tylko 499 sztuk tego pięknego skurczybyka. Mirki, kupować czy nie kupować. Elegancja Francja czy ch*jnia z patatajnią?
#firstworldproblems #watchboners
Link do tego pięknego skurczybyka