Aktywne Wpisy
Pepe234 +6
Hejka mirki, chciałbym podzielić się z wami moimi przemyśleniami, wydaje mi się że są dosyć ciekawe, a być może kogoś to zmotywuje do działania. Btw jestem zainteresowany buddyzmem i filozofia ta wg mnie jest bliżej poprawnego odbioru rzeczywistości od innych. Zapraszam do obserwowania tagu #przemysleniapepe
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
grand_khavatari +32
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
#bieganie
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem co potrzebujesz, ale tak miedzy nami poza wygoda to przecietny smartfon bedzie mial te funkcje + kilka innych. I troche lipa ze nie da rady pulsometru podpiac, bo w pewnym momencie do budowy treningow, badania formy itp sie jednak przydaje.
Za 350zl mozna wyrwac
W innych testach pomiar był ok. A pulsometr da się podpiąć.
Poszukam jeszcze tego Garmina o którym mówisz, dzięki.
Ostatnio na FB na gildzie biegowej za ~450zl o ile pamietam ktos sprzedawal garmina z 17miesieczna gwarancja.
Co do jakis tam testow, porownan i sensu (badz nie) zakupu to polecam:
http://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator
A tu masz recenzje tego nike, od w sumie chyba najwiekszego autorytetu jesli chodzi o zegarki sportowe itp...
http://www.dcrainmaker.com/2011/04/nike-sportwatch-gps-in-depth-review.html
Poszperam jeszcze, bo gwarancja na sprzęt by się przydała.
Dzięki raz jeszcze.
Zalicytowałem za 300, najwyżej będę żałował.
A jak ktoś mnie przebije to będę szukał Garmina FR 110. Ewentualnie kupię FR10.
Zastanawiałem się też nad Polarem M400, ale póki co nie chcę wydawać więcej niż 300-350 zł.
Chyba w takim przedziale cenowym więcej opcji nie ma.