Wpis z mikrobloga

#wot #worldoftanks Dlaczego na Chi-Nu Kai tak nierówno mi szkoli załogę? Przecież powinno szkolić najpierw tych, co mają najmniej (pojazd premium, więc szkolenie działa, jak na elitarnym), a tu mi od jakiś 97% się dowódca opóźnił i cały czas zostaje w tyle.
I nie - nie mam ciągle dowódcy rannego.

Przy okazji: co robi to "Przywróć załogę"?
m.....t - #wot #worldoftanks Dlaczego na Chi-Nu Kai tak nierówno mi szkoli załogę? Pr...

źródło: comment_2JyVS8F5msFIvnrwIy5pLZmT7JHHq1Aw.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
@mwitbrot: jeśli używasz tej samej załogi do dwóch różnych czołgów, to zaznaczając automatyczne przywracanie, to po kliknięciu jednego z czołgów w garażu automatycznie wrzuca do niego załogę, która w nim walczy. dzięki temu nie musisz się męczyć z przenoszeniem załóg tylko wybierasz czołg i do boju

a nierówno się szkolą bo... dowódca miał kaca jednego dnia i zamulił.
  • Odpowiedz
jeśli używasz tej samej załogi do dwóch różnych czołgów, to zaznaczając automatyczne przywracanie, to po kliknięciu jednego z czołgów w garażu automatycznie wrzuca do niego załogę, która w nim walczy. dzięki temu nie musisz się męczyć z przenoszeniem załóg tylko wybierasz czołg i do boju

@tenkowal: Aaa, o to chodzi. Dziękuję.

a nierówno się szkolą bo... dowódca miał kaca jednego dnia i
  • Odpowiedz
z przyśpieszonym szkoleniem najsłabszy ma 2x więcej doświadczenia, a że on jest na 97% a oni właśnie zaczęli drugi to i tak może to wyglądać, jakby oni się szybciej rozwijali

@Atrus: Ale wcześniej też nie gonił.
  • Odpowiedz