Jasny gwint, Mirki, gdzie wy kupujecie zasilacze do waszych laptopów? Zauważyliście, że ostatnio chinole produkują straszny badziew, który niszczy się po roku? Zamienniki to straszne gónwno... Zasilacz ma dopiero 1 rok, a tu takie coś. Macie jakiś pomysł jak to naprawić? Koszulka termokurczliwa się nie przeciśnie. Ech, jak ja nie cierpię wydawać pieniędzy na szajs.
@wirogez: Mój mąż ma od półtora roku zasilacz uniwersalny firmy media-tech i jest w porządku. Przesadnie drogi nie był, nie ma problemu z wtyczkami (przy zasilaczu innej firmy szybko wyrobiło się łączenie między kablem a wymienną wtyczką), z czystym sumieniem mogę polecić.
@koku Kurcze, dzięki wielkie, jeśli macie zbędny zasilacz :) Ogromnie miło z twojej strony, że poświęcasz swój czas dla nieznanego Mirka (。◕‿‿◕。) Nie wiem co powiedzieć, chlip ( ͡°ʖ̯͡°)
@wirogez: nie, żaden kłopot. Nawet miałem jechać na Śląsk (zagłębie) w ten weekend ale nie wiem czy dojdzie do skutku. przesyłka pewnie z 10 zł ale możesz odesłać piwko ;) lub podać jeśli jesteś z moich rodzinnych okolic ze Śląska. W jakim mieście mieszkasz?
Zasilacz ma dopiero 1 rok, a tu takie coś. Macie jakiś pomysł jak to naprawić? Koszulka termokurczliwa się nie przeciśnie. Ech, jak ja nie cierpię wydawać pieniędzy na szajs.
#kiciochpyta #naprawalaptopow #komputery #laptopy #pytanie #gorzkiezale
#zasilaczchuj #zasilaczzczarnejlisty
Komentarz usunięty przez autora
https://www.movano.pl/