MAM kumpla. Typek bardzo inteligenty, przystojny (9/11) i nawet dobrze zarabia jak na swój wiek. Jednak nie może zbudować żadnego trwałego związku. Kręci się obok niego mnóstwo dziewczyn, na parkecie wyrywa na tancerze, w pubie na dyskutanta-no jest w tym dobry. Jego marzeniem jest jednak znalezienie tej jednej jedynej i już ustabilizowanie się bo życie niebieskiego ptaka mu się nie marzy. Jaki jest jego problem-
@Existanza: nie, i dlatego mu współczuję :) wiele razy czytałem/słyszałem, że penisy 20+ to jednak kalectwo, bo np. facet po pracy chce przyjść do domu i zerżnąć partnerkę a tutaj trzeba powoli itd, bo boli itd :D masakra
@sw3ar: no, w każdą stronę przesada jest słaba. ale na szczęście(? nie moja sprawa) większość ludzi ma podobny rozmiar @ImInLoveWithTheCoco: tego jeszcze nikt nie wrzucił ( ͡º͜ʖ͡º)
@ImInLoveWithTheCoco: Współczuję koledze. Do reszty "znawców"- skoro może być za mały, to może też być za duży. Jak koleś ma 0,25 metra w gaciach, a kobieta ma 1,5m wzrostu no to siłą rzeczy może być różnie. O spontanie w przedpokoju można zapomnieć.
@Retrospekcja: Mamy odważną widzę- pamiętaj, wszystko jest dildo ( ͡°͜ʖ͡°)
@kaktus666: Gdzieś kiedyś słyszałem jak to wygląda, ale już zdążyłem zapomnieć. Chociaż pewnie wystarczy pójść do jakiejś agencji i pokazać beniza. O ile jest to 25 cm, bądź więcej - masz pracę. ( ͡°͜ʖ͡°)
Śmierdzi mi to strasznie, że te bitki za chwilę się rozleją na większe terytorium. W skrócie śmierdzi na kilometr wojną światową, nie chce być złym prorokiem, ale następny rok będzie bombowy. #wojna #izrael #ukraina #palestyna
Jego marzeniem jest jednak znalezienie tej jednej jedynej i już ustabilizowanie się bo życie niebieskiego ptaka mu się nie marzy.
Jaki jest jego problem-
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@ImInLoveWithTheCoco: tego jeszcze nikt nie wrzucił ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Retrospekcja: Mamy odważną widzę- pamiętaj, wszystko jest dildo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Existanza: No nie do końca większość ludzi ma 25cm pytona w spodniach...
jak wąż boa, oburącz do ust go przycisnął...