Wpis z mikrobloga

pierwszy raz aż tak bluzgnę na Wykopie - czy ktoś się #!$%@? pofatygował żeby spojrzeć na materiał. Wykop, na Boga - dlaczego nie macie takiego odruchu Pawłowa jak pięćsetny raz pojawia się Michalkiewicz, Tusk, JKM, Ziemkiewicz? Przecież to co dodałem to kompletnie coś innego niż było. Ludzie jak to o Was świadczy? Podchodzicie do Wykopu z automatu, hasłowo. Porównajcie z łaski swojej co ja załączyłem a co uważacie za duplikat. Jakiś horror...
  • 32
  • Odpowiedz
@kubatre1: Po kiego pisałeś w tytule "Kodak ogłosił bankructwo"? Jakby było samo "Historia Kodaka w zdjęciach" to by weszło. Ech, teraz nawet wykopać się nie da :/ Zawaliłeś i dobrze o tym wiesz...
  • Odpowiedz
@scyth: to dlaczego jak widzę tytuł: "Po raz kolejny błyskotliwie Michalkiewicz" - to nikogo nie mdli? scyth i nie zwalaj złych obyczajów na Wykopie na mój tytuł, jeżeli ktoś zawalił to zakopujący, którym się nawet nie chciało kliknąć na materiał. Tak czy nie? To nie ja dałem dupy... :)
  • Odpowiedz
@kubatre1: zakopała Cię pierwsza Tinta, pojedź jej ,że zawaliła ;] , profesorze od kilku dni na wykopalisku panuje burdel, nie oczekuj ,że każdy będzie specjalnie sprawdzał czy tytuł zgadza się z zawartością. Szanujmy się.
  • Odpowiedz
@ostr: Dzięki szefunciu:> A co to ma do tego? Otóż, nie można narzekać na poziom wykopu jak i jego użytkowników. To prywatna sprawa co kto dodaje i co kto zakopuje czy wykopuje.
  • Odpowiedz
@GoldBackUP88: owszem prywatna sprawa ale dotycząca większej ilości użytkowników i wtedy to już nie całkiem prywatne. Jeżeli ktoś koniecznie potrzebuje prywatności to niech sobie założy stronę. Prawdaż? A walenie znalezisk bez powodu jest, jeżeli pamiętam, nawet określone w regulaminie Wykopu. Tak czy nie?
  • Odpowiedz