Wpis z mikrobloga

@PsychoKiller: To wszystko prawda. Jak pytałem się pradziadka wyzwalającego obóz to sam wszystko potwierdził. Wyzwalanie obozów odbywało się w niebywale tolerancyjnej i postępowej atmosferze. Wszyscy tylko biegali od jednego baraku do drugiego w poszukiwaniu geja, czy socjalisty do wyzwalania. Każdy chciał być bardziej tolerancyjny od drugiego. Tylko młody Zenek z Pragi cicho pod nosem burknął żeby może nie wyzwalać rudych, bo oni i tak nie mają duszy. Za karę dowódca kazał
@3nriqu3: też mi się ten przedrostek nie podoba, ale obrazek nie jest mojego autorstwa a nie mam wystarczających umiejętności by to poprawić tak, żeby dalej dobrze wyglądało.
@mikolaj5748: Skąd podejrzenie, bym był komunistą? Świat nie jest zero-jedynkowy jak by Ci się mogło wydawać.
@PsychoKiller: żeby to pierwszy raz lewackie odpadki usiłowały zawłaszczać polską tradycję patriotyczną. Żeby było śmieszniej, autor tego obrazka w latach 50-tych zapewne byłby gorliwym utrwalaczem władzy ludowej, zabijającym tych, których usiłuje używać jako młotka na przeciwne mu poglądy.

Lewica. Not even once.
@Martellus: Nie obchodzi mnie kima ta osoba jest, była, będzie lub byłaby w latach 50. Chodzi mi o przekaz tego obrazka, Polska zawsze była krajem otwartym na mniejszości.
I jeszcze jedno. Sam nie wiesz, kim Ty byłbyś w latach 50. Nikt z nas nie wiem bo nie żyliśmy wtedy. A opowiadanie z perspektywy czasu kim by się wtedy było jest po prostu #!$%@? głupot.
@PsychoKiller: Tak, nasi dziadkowie wyzwalali Polskę, walczyli o nią, o wolność po to żeby później to samo lewactwo które teraz ustawia sobie tęczowe flagi na profilu (i tworzy takie obrazki) wyśmiewało żołnierzy wyklętych i resztę. Gardzę najmocniej jak potrafię.