akcja jest prosta: udało mi się wyciągnąć od koleżanki 10 kuponów na przejazdy Lux Expressem o wartości 50cbl. kupony można wykorzystać do końca września na przejazdy wszystkimi krajowymi trasami Luxa (czyli Kraków, Warszawa i - od niedawna - Rzeszów, Kielce i Tarnów). ogólnie autobusy są mega wygodne i mają tablety w każdym zagłówku (śrubuję rekordy w angry birds, to dla mnie ważne).
jutro o 12:00 wylosuje 8 osób z plusujących ten wpis i 2 osoby z najwyżej zaplusowanymi komentarzami, wszystkie 10 osób otrzyma kod z kuponu na 50 luxexpressów, oficjalnego środka płatniczego na luxexpress.eu ( ͡°͜ʖ͡°)
@pan_japk0: Mireczki mam dziewczynę w Rzeszowie, i jeśli wygram ten bilet to będzie pierwszy przypadek w historii mikroblogu kiedy ktoś zarucha dzięki plusom. Nieprzekonanych powinien przekonać soviet bear ᶘᵒᴥᵒᶅ
@pan_japk0: Kto nie zaplusuje, odmawia buziaka pic rel, nosi cottonworldy pod burką oraz wyraża chęć wstąpienia w związek małżeński z transseksualnym sobowtórem redaktora Kuźniara, oparty o zasady sprawiedliwości społecznej!
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
akcja jest prosta: udało mi się wyciągnąć od koleżanki 10 kuponów na przejazdy Lux Expressem o wartości 50cbl. kupony można wykorzystać do końca września na przejazdy wszystkimi krajowymi trasami Luxa (czyli Kraków, Warszawa i - od niedawna - Rzeszów, Kielce i Tarnów). ogólnie autobusy są mega wygodne i mają tablety w każdym zagłówku (śrubuję rekordy w angry birds, to dla mnie ważne).
jutro o 12:00 wylosuje 8 osób z plusujących ten wpis i 2 osoby z najwyżej zaplusowanymi komentarzami, wszystkie 10 osób otrzyma kod z kuponu na 50 luxexpressów, oficjalnego środka płatniczego na luxexpress.eu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pan_japk0: Skoro tagujesz cebuladeals to powiedz za ile sprzedasz? Za piątaka?
Komentarz usunięty przez moderatora