Aktywne Wpisy
byferdo +275
Tja88 +255
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
W takim razie pedofile, zoofile, nekrofile i inni też tacy się rodzą. Nie możemy ich karać za to.
Teraz światem zaczynają rządzić mniejszości, a to murzyni a to geje.
Teraz się krzywisz na moje porównania a 20 lat temu ludzie się tak krzywili mówiąc o gejach czy lesbijkach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
koza ma prawo do seksu. z kozłem.
@PasozytZawiadaka: jeszcze niedawno homoseksualizm też był chorobą więc skoro w jeden dzień przestał nią być to widać jak wiarygodna jest WHO. Skoro "mylili się" z homoseksualizmem wcześniej to teraz mogą się mylić z pedofilią i sobie ją wykreślić, więc nie należy tej organizacji traktować poważnie.
@ailurus: A co cię interesuje to z kim koza uprawia seks? Może jej się to podoba, chcesz jej narzucić swoją wolę i decydować za nią z kim może a z kim nie?
@PasozytZawiadaka: Czyli zwierze można legalnie zabić, legalnie poddawać torturom, ale nie można legalnie wyruchać, bo nie wiadomo czy się zgadza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A rozmowa dotyczy chyba ogólnie praw wszystkich mniejszości seksualnych, na określenie jakieś granicy. Proszę, potraktuj mój komentarz serio, bo jestem ciekaw.
@nieocenzurowany88:
Wysoki sądzie, bo ta koza się na mnie tak patrzyła i erotycznie potrząsała kuperkiem...
@Oskarek89: Kto z kim przystaje, takim się staje xDDDDD
Lubisz w dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?