Wpis z mikrobloga

#silownia.

Suple zakupione, start redukcji za 10dni. Cel: zrzucenie 18kg.

Niestety kaloryfera nie będzie, bo z głupoty z poprzednich lat moja skóra na brzuchu po redukcji wyglądać będzie co najmniej średnio. Ale nic, priorytetem dla mnie jest utrata wagi, wygląd brzucha to sprawa drugorzędna. Poza tym będę pracował w przyszłości nad rozwojem mięśni to skóra też trochę się napnie.

Start redukcji będzie przy wadze 103-104kg. Trening co drugi dzień. Aero 45min po każdym treningu w 1 tygodniu i w każdym następnym po +5min aż do 60min.

Dodatkowo aeroby na czczo (jedynie 10g BCAA) co 4 dzień (jak wstanę po pracy po nocy) 60min od samego początku.

Do tego 1x w tyg będę starał się grać w tenisa stołowego po 60min.

Dieta i trening już zapięte. Na starcie redukcji pójdą fotki, jak efekty będą dobre to wrzucę do porównania.

Dopingujcie! :)
Lanza - #silownia.

Suple zakupione, start redukcji za 10dni. Cel: zrzucenie 18kg. ...

źródło: comment_dLlwLQAD2XcO69cHYIIH6yaKnh5rwpUe.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
@Lanza: Ciekaw jestem czy od razu Ci się uda z tym aero wytrzymać 45minut. No i jak dla mnie to ilość chemii przeraża... szczególnie, że to redukcja ma być. No ale trzymam kciuki i dopinguję. :> Powodzenia!
  • Odpowiedz
@miki4ever: Hah spoko, nie mam problemów z utrzymaniem diety :)

@GrabkaMan: 15 czerwca mam wesele, aby zmieścić się w garnitur muszę ważyć 90kg (będzie przerwa na wesele w redukcji dwudniowa) i potem powrót).

@oxygen88: no trochę mnie jest - wzrost 182-183cm

@longas: Dzięki :)

@dptd: Powinienem dać radę, nie pierwszy raz będę robił. Bardziej przeraża mnie nuda bo o ile w domu sobie coś odpalę do pooglądania
  • Odpowiedz
@severian: To są witaminy Oimp multiple sport, okolo 25zł, allegro, sklepy z odżywkami :) Mam jeszcze oprócz tego 2 wiadra białka po 2kg było bo dzieliłem z kolegą na pół ale zostało mi 1.5kg łącznie.

Poszło trochę na to, jakieś 650zł, w kwietniu czeka mnie jeszcze wydatek 250zł i wszystko. Do końca czerwca powinno styknąć.

@swierzaq: Super, zadowolony byłeś z efektów? Tj z sylwetki, która była po redukcji?
  • Odpowiedz
@Sudokuu: żadnych na początek bo wywalisz kasę w błoto, jak dobrze sklecisz dietę i będziesz sumiennie trenował to w 2mieś będziesz miał już przyrosty (początkowo idzie to szybko). Później możesz powoli zacząć o czymś myśleć jeśli nie szkoda Ci kasy a jeśli wolisz tryb oszczędny to do 6mieś można na spokojnie bez niczego ćwiczyć :) Jedynie czym się wspieraj to witaminy i będzie git :)
  • Odpowiedz
@Sudokuu: Nie kombinuj nic z kreatyna ani bardziej 'hardcorowymi' odzywkami. Sezonowiec + nabieranie miesa to jedynie suplement diety w postaci bialka (najlepiej serwatkowego). Masa tego jest, zalezy od budzetu... zazwyczaj im drozsza tym lepsza jakosciowo. Sezonowiec (i nie tylko) powinien sie skupic na dobrej diecie bo w polaczeniu z regularnymi cwiczeniami powinno to zapewnic sporye efekty bo organizm nie jest przyzwyczajony i lepiej reaguje na takie bodzce.
  • Odpowiedz