Aktywne Wpisy
deafpool +566
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
galek +109
Może to banalne ale chyba do niektórych natali nie dociera.
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
Suple zakupione, start redukcji za 10dni. Cel: zrzucenie 18kg.
Niestety kaloryfera nie będzie, bo z głupoty z poprzednich lat moja skóra na brzuchu po redukcji wyglądać będzie co najmniej średnio. Ale nic, priorytetem dla mnie jest utrata wagi, wygląd brzucha to sprawa drugorzędna. Poza tym będę pracował w przyszłości nad rozwojem mięśni to skóra też trochę się napnie.
Start redukcji będzie przy wadze 103-104kg. Trening co drugi dzień. Aero 45min po każdym treningu w 1 tygodniu i w każdym następnym po +5min aż do 60min.
Dodatkowo aeroby na czczo (jedynie 10g BCAA) co 4 dzień (jak wstanę po pracy po nocy) 60min od samego początku.
Do tego 1x w tyg będę starał się grać w tenisa stołowego po 60min.
Dieta i trening już zapięte. Na starcie redukcji pójdą fotki, jak efekty będą dobre to wrzucę do porównania.
Dopingujcie! :)
Komentarz usunięty przez moderatora
kawau chopa z cię.
w PING-PONGA!
Poza tym powodzenia! Może Twoje ubytki w kg. przyjdą do mnie i wrzucę coś masy :)
@Lanza: Wlasnie, dasz rade z tym Aero? Trenowales cos wczesniej ?
@GrabkaMan: 15 czerwca mam wesele, aby zmieścić się w garnitur muszę ważyć 90kg (będzie przerwa na wesele w redukcji dwudniowa) i potem powrót).
@oxygen88: no trochę mnie jest - wzrost 182-183cm
@longas: Dzięki :)
@dptd: Powinienem dać radę, nie pierwszy raz będę robił. Bardziej przeraża mnie nuda bo o ile w domu sobie coś odpalę do pooglądania
Poszło trochę na to, jakieś 650zł, w kwietniu czeka mnie jeszcze wydatek 250zł i wszystko. Do końca czerwca powinno styknąć.
@swierzaq: Super, zadowolony byłeś z efektów? Tj z sylwetki, która była po redukcji?
tak z ciekawosci - czym sie różnią bcaa przedstawione na 2 obrazku ? eheh i jakie białeczko używasz ?