Aktywne Wpisy

Kolanka +201
No to ładnie. Rano Biejatowa mówi, że poprze Rafała bo ten mówi, że to koniec z dopłatami, a tymczasem Tusk mówi, że mu smutno, że ten program nie doszedł do skutku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file7174080226549248359
PobierzWizyta u divy zakończona porażką
19 letni prawik here i chcialem w końcu z tym skończyć ( było to tak na siłe, że nawet po 100mg sildenafilu i 60mg dapoksetyny nie miałem erekcji). Ukrainka już miala zakladac gume a ja jak zwykle powiedziałem jak zjeb, że to mój pierwszy raz XD
A ta d----a nagle zaczyna sie ubierać i mowi ,,przepraszam, ale nie" bo nie dojdę po 30 minutach, a ma następnego klienta. Nie
19 letni prawik here i chcialem w końcu z tym skończyć ( było to tak na siłe, że nawet po 100mg sildenafilu i 60mg dapoksetyny nie miałem erekcji). Ukrainka już miala zakladac gume a ja jak zwykle powiedziałem jak zjeb, że to mój pierwszy raz XD
A ta d----a nagle zaczyna sie ubierać i mowi ,,przepraszam, ale nie" bo nie dojdę po 30 minutach, a ma następnego klienta. Nie

Ekstrakt: 18 % wag.
A-----l: 6,8 % obj.
Warka ważna do 30.06.2015.
Obfita pianka pół na pół z małych i średnich bąbelków.
Zapach mokrego chleba zmieszany z zapachem korka od wina. Minimalnie czuć wędzonkę.
Kolor brązowo-miedziany, pod światło buraczkowo-czerwony.
W smaku czuć wędzonkę. Lekko czekoladowe. Śliwka. Lekko waniliowe.
Goryczka średnia w górę, lekko zalegająca, w stylu orzech włoskiego (te gorzkie miękkie kawałki koło miąższu z nasiona).
Po połowie wypitego piwa, w zapachu zacząłem jedynie czuć drożdże.
Nie czuc alko.
Wysycenie średnie w dół.
Dobre p--o. Ciekawe zbalansowane smaki. Mało chmielowe.
Strasznie wolno je piłem, nie dało się szybko.
Koszt: 3,00 golda (na promocji) - butelka 330 ml bezzwrotna.
[ #p--o #pijzwykopem ]
źródło: comment_rsGCpbCLOuIUcKJBGgfcdbbrNvf2H3bB.jpg
Pobierz@pestis: moje było całkiem wyraźnie, ale piłem świeże.
@pestis: i wlasnie tyle wart jest ten caly kraftwerk slunski, niech gina xD
@Alcoholic_Desacrator: jakby nie było na promocji, to bym nie kupił.