Wpis z mikrobloga

Prośba do #programowanie (użyj opcji wyszukaj, było 100x ( ͡° ͜ʖ ͡°)) czy któryś z mirków mógłby napisać prosty dodatek do opery, chroma, FF czegokolwiek aby jednym kliknięciem mógł zrobić listę osób pulsujących dany wpis, albo komentujących dany wpis (najlepiej to i to)

Taki dodatek był by w pełni zaakceptowany przez #wykop i spokojnie znalazł by się w topce "dodatków" na stronie. Czasami ma się ochotę zawołać kilkadziesiąt konkretnych osób, bo np zaplusowalo poprzedni wpis odnośnie czegoś albo w nim odpowiedziało i czeka na odpowiedź. Taki skryp był by odpowiedzią na klasyczne:

- Wołaj
-Taktyk
- Wołaj
-Daj
- Biały 64 GB

Ja wiem, że zarabiacie 15 k miesięcznie pracując zdalnie z domu 10h w tygodniu, ale może uda wam się jakoś wcisnąć w grafik ten projekt.

Oczywiście nic za darmo czyli waszym wynagrodzeniem będzie

A także chwała oraz dozgonna wdzięczność wśród mirkujących.

#mirko
Pobierz CreativePL - Prośba do #programowanie (użyj opcji wyszukaj, było 100x ( ͡° ͜ʖ ͡°)) cz...
źródło: comment_hdsA3ALaJHhW0BVdFRJ9CBivD9d8NapF.jpg
  • 6
@Golem_Piotr: heh, nie. Nauczył się programować bo chciał plugin napisać. Był dobry, więc ostatecznie został jednym z głównych programistów. Nie wiem na ile to jest prawda. Kiedyś taka odpowiedź padła jeszcze na kanale #gajim :)