Aktywne Wpisy
Kutang-Pan +67
Dlaczego niektóre kobiety w sklepach budowlanych zamieniają się w gestapowców i zabraniają czegokolwiek ze sprzętu kupić swojemu facetowi xD Już któryś raz coś takiego widzę, dzisiaj np. gościu chciał sobie kupić poziomicę za 50zł i jego żona zakazała mu tego mówiąc: -nie masz na co pieniędzy wydawać? Ojciec ma laserową. Nie wyglądali na biednych, a widziałem smutek w oczach tego gościa. Przecież byłby szczęśliwy jakby ją sobie kupił i później mógłby jej
kuujajor +4
@Primbledon: ja to bym new game + chciał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W jaki sposób to dlc się instaluje. Mam kolekcjonerkę w którą bedę dopiero grała po przejściu wiedźmina drugiego ale teraz już jestem ciekawa jak to zainstalować
@justynaolszyny: Jeszcze to musisz "kupić" https://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_free_dlc_program
@blackdog: U mnie się wszystko instaluje od razu przy pobieraniu.
Super, dziękuję. A jeśli można jeszcze z pomocy skorzystać. To czy da się pobrać pliki gry na innym komputerze a następnie przenieść je na docelowy? Chodzi o to, że mam bardzo wolne łącze internetowe i wg moich obliczeń pobranie gry zajmie ponad 3 doby, co przy moim nowym mocnym komputerze niepotrzebnie będzie nabijał licznik energii el., gdy nie siedzę na nim. W związku z tym mogłabym wykorzystać laptopa. Czy taki