Wpis z mikrobloga

@Zyvalt: no ale skąd wiesz, że sie zainstalowało ? jest to gdzieś napisane - bo jak wejdę w dlc, mam listę i po kliknięciu ściąga takie dlc pojedyncze do katalogu wieśka w postaci klików exe, i teraz nie wiem, czy mam każdy ten dlc instalować pojedynczo czy co ?
@blackdog: Jak na GOG Galaxy masz w karcie Wiedźmina 3 Dodatkową zawartość to wybieram to z 16 DLC i stamtąd zaznaczam co chcę pobrać (pic rel). Za pierwszym razem tak zrobiłem i DLC były, a później nie zauważyłem by jakiegoś DLC nie było w grze. Poza tym takie dodatki jak stroje czarodziejek albo karty Gwinta można wyłączyć w menu gry (więc widać czy są zainstalowane).
Pobierz
źródło: comment_9KP2KHJLjtbeoxROWxuS4sFXadmY7vvR.jpg
@Zyvalt:
Super, dziękuję. A jeśli można jeszcze z pomocy skorzystać. To czy da się pobrać pliki gry na innym komputerze a następnie przenieść je na docelowy? Chodzi o to, że mam bardzo wolne łącze internetowe i wg moich obliczeń pobranie gry zajmie ponad 3 doby, co przy moim nowym mocnym komputerze niepotrzebnie będzie nabijał licznik energii el., gdy nie siedzę na nim. W związku z tym mogłabym wykorzystać laptopa. Czy taki
@justynaolszyny: Ja akurat instalowałem z płyty, ale o ile dobrze pamiętam w przypadku Wiedźmina 2 było tak, że pobierało się instalki najpierw, a potem dopiero manualnie się je instalowało. Tak samo będzie w przypadku W3 i wszystkich DLC. Pobierasz oczywiście przez GOG Galaxy także to musisz zainstalować.