Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
@lazer: xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
K---a, wczoraj śpiewała na dniach białegostoku. Bez remasterki i playbacku jest tak c-----a, że ponad połowa osób obecnych na koncercie s---------a po paru minutach jak najdalej xDD
nie chodze na koncerty jak kuce żeby stać i wyłapywać każdy fałsz albo pomyłkę gitarzysty
czy to ta słynna regresja
Wpierw sprawdź, później sapaj. xD
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150621/BIALYSTOK/150629979
W TYM WPISIE SZANUJEMY MARGARET I SIEBIE NAWZAJEM K---Y
@jaywalker: @Asenta:
@Arveit: gnoje struny se zmieniają dwa razy podczas koncertu a ja raz na pół roku w gitarze zmienie
co xD
czyli jednak mentalnie zatrzymałem się na podstawówce przeczuwałem to od jakiegoś czasu
swoją drogą k---a ciekawe jak to jest grać dla tłumu dzieciaków z podstawówki xD trochę żeżuncja że trzeba tak skakać po scenie a dzieciaki na dole się cieszą i nie można nawet
ten koncert nie miał prawa się udać
@lazer: Dlatego Mireczku wyciągam pomocną dłoń i odwodzę Cie od złego. xDD Cóż, jaki artysta taka widownia. xD Dzieci w gdańsku, dzieci w białymstoku xD
i tak smak radości buja zajebiście
oddany fan margaret here od 20 minut nie docierają do mnie żadne argumenty