Wpis z mikrobloga

@Fitoplankton: jak już chcesz takie klapkowe to bierz z gumą w środku bo z plastikami pękają i żeby nie było takiego języka długiego do zamknięcia bo jak będziesz gadał to ten język Cię by atakował w ucho.
  • Odpowiedz
@Fitoplankton: po wyjściu na rynek Lumii 640, Lumia 735 jest ZUPEŁNIE nieopłacalna. Bez porównania te dwa telefony, w dodatku 640 jest tańszy. Miałem możliwość korzystać z obu i 640 daje mi więcej i lepiej niż 735 za niższą cenę, a w dodatku bateria jest o niebo lepsza, w 640 potrafi wytrzymać 4-5 dni bez ładowania jeśli tylko smsujesz i dzwonisz.
  • Odpowiedz
@Fitoplankton: Dodam Ci jeszcze, że również rozważałem zakup 735, kolega taki ma. Ale kupiłem w końcu 640 i NIGDY nie zmieniłbym tej decyzji, teraz nawet kolega jest wkurzony że nie wybrał 640 tylko to 735 ;)
  • Odpowiedz
Bez porównania te dwa telefony, w dodatku 640 jest tańszy. Miałem możliwość korzystać z obu i 640 daje mi więcej i lepiej niż 735 za niższą cenę, a w dodatku bateria jest o niebo lepsza, w 640 potrafi wytrzymać 4-5 dni bez ładowania jeśli tylko smsujesz i dzwonisz.

@Kirkain: dobra mistrzu, ale co konkretnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lerner: 640 oferuje Ci dokładnie to samo co 735 za o wiele niższą cenę (ten sam procesor, to samo GPU i ilość pamięci, NFC, itp.), plus poza tym dużo ładniejszy "dizajn" (subiektywnie, ale zdaniem większości osób), większy wyświetlacz (w 640 jest 5 cali), ma Glance Screen i lepszy aparat, dłuższą żywotność baterii (jak już napisałem). Plusem na korzyść 640 jest też to, że została wydana niedawno (2 miesiące temu) i
  • Odpowiedz
@lerner: to prawda, to już bardziej subiektywnie i zależnie też od wielkości dłoni użytkownika. Dla mnie 5 cali to wyświetlacz o idealnych proporcjach, większe już są zbyt ogromne, a mniejsze mniej mi odpowiadają ;)
  • Odpowiedz
@Elitek: Co do tego że 735 jest bardziej elegancki to nigdy się nie zgodzę. Ale wyświetlacz to już indywidualna sprawa, ja porównywałem oba telefony trzymając je obok siebie i ich używając i dla mnie wyświetlacz 735 jedynie miał ładniejszą czerń, poza tym mojej ocenie różnica była znikoma. Co kto lubi ;)
  • Odpowiedz