Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +170
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Bibi_Mechanik +94
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
czy jakis mirek uzywa tej karty world mastercard i otwierał konto zeby zgarnac tableta ? mam kilka pytań: 1. czemu mi za wybranie kasy z bankomatu pobiera 10 zł ? 2. w jaki sposob mozna zaplacic na allegro tą kartą ? 3. jest jakas mozliwosc zrobienia bezplatnie przelewu na konto osoby fizycznej ?
1. Pewnie taka jest stawka za wypłatę z bankomatów.
2. Normalnie jak coś kupisz można wybrać sposób zapłaty jako kartą, ale uważaj bo nie we wszystkich kategoriach można płacić kartą.
3. Znając życie to nie
2) wybierasz płatność kartą, podasz dane z karty i zapłacisz
3) obecnie za darmo już nie. Przelew jest możliwy, ale zapłacisz prowizję. Pamiętaj: przelew nie zlicza się do wydania sumy min. 1000 zł niezbędnej do spełnienia warunków promocji.
Czy mozna wyplacic w zabce pieniadze bez prowizji?