Wpis z mikrobloga

@CiemnaStronaNiemocy: Gram na poziomie Droga ku zagładzie i koleś wystarczy, że mnie trafi 2 razy i nie żyje, a eliksirów na hp nie można odnawiać podczas walki, wiec nie jest tak prosto, chciałem zmienić zbroje bo mam kota 20lvl ale się nie da bo znaki podróży nie działają, bez sensu
@MaxDamage: też właśnie dzisiaj #!$%@?łem, że pojechałem na wyspę z 28 lvl zamiast nabić do 31 i założyć mistrzowski rynsztunek , bo potem okazało się, że się niestety nie da :D W walce ciężka była monotonia, bo walczyłem trybem dwa uderzenia w plecy i unik aż do komfortowego następnego ataku. Po prostu trzeba go cierpliwie po kawałku #!$%@?ć.
@sphinxxx: Wszystko jest spoko póki koleś ma tarcze, potem szybciej sie teleportuje niz ja zdaze odskoczyc, porazka... powoli sie zastanawiam czy nie lepiej wczytać misje przed wyspą mgieł i stracic te pare godzin gdy ale się nie #!$%@?ć. Ja zaczynałem wyspe jak miałem 25lvl więc mam tylko 2 poziom zbroi ;/
@MaxDamage: Ja bym już spróbował go jakoś rozbić, bo bym się #!$%@?ł jakbym musiał drugi raz robić te same misje, walczyć z gonem etc. W momencie jak zrzuca tarczę to zdaje się ma już tylko 1/3 HP, więc wtedy po prostu trzrba cały czas biegać/koziołkować i uderzyć raz na jakiś czas. No i non stop quen.