Aktywne Wpisy

PanPrezes_PL +20
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide

BanbaBanba +75
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm

Pamiętajcie, że wpadacie w pułapkę wystawiania opinii w oparciu o swoje otoczenie - to samo przerabialiśmy na Wykopie całkiem niedawno - w przypadku wyborów. To, że większość obecnych na tej stronie kibicuje określonej idei, ma się nijak do całego społeczeństwa. Zapominacie, że stanowicie zaledwie kilka procent polaków. Tak było w wypadku głosowania na Korwina - wielu dziwiło się, jak to możliwe, że osoba o tak dużym poparciu zdobywa niecałe 4% głosów. Niektórzy wręcz byli święcie przekonani, że Korwin wejdzie do drugiej tury - a tu lipa... No niestety - takie poparcie miał - ale tylko na Wykopie i u części internautów :D Tak samo jest w wypadku Waszej niechęci do Platformy - macie tutaj swoją społeczność, która jest negatywnie nastawiona do PO, podsycacie wzajemnie atmosferę dyskusjami i wrzucacie kolejne wysoko oceniane znaleziska które poprą Waszą tezę. Problem jest tylko taki, że.... stanowicie zaledwie kilka procent społeczeństwa - pozostałe 95% to nie Wy. To masa innych ludzi, w tym tłumy zwolenników obecnej partii, biznesmenów, aktorów, artystów, sportowców, urzędników i ich rodzin (tylko oni to parę milionów!!) ... a także zwykli ludzie, których niezwykle łatwo jest urobić i gwarantuje Wam, że kolejny raz znów uda się wkręcić masie zwyczajnych obywateli głosowanie na PO. Nie wiem, czy Platforma wygra, ale w najgorszym wypadku nie zejdzie poniżej 20% - jestem do tego całkowicie przekonany i mogę się o to założyć. Zaś co do odejścia czołowych twarzy i polityków tak zwanej pierwszej linii - Ci, którzy już zacieracie łapki na myśl o bezrobociu, które czekają Sikorskiego czy innych, zasmucę - Ci, których znacie, będą zawsze. Stanowią swoistą śmietankę partii, oczko w głowie rządzących danym ugrupowaniem. Tak długo jak PO będzie w sejmie, tak długo wszyscy Ci politycy których tak nie lubicie i tak przeklinacie, dalej będą na czołówkach. No chyba, że dla pokazówki zostaną w kontrolowany sposób przez władze partii odsunięci - tak jak to teraz robi Kopacz. Będą to jednak ewentualne PRowe decyzje wewnętrzne partii. Te osoby są rozpoznawalne i zasłużone w danej partii, dlatego wchodzą do sejmu jako pierwsi. O ile nie nabroją i zarobią na wywalenie ;)
Wkleję Wam ten tekst ponownie po wyborach - trzeba w końcu Was trochę wybudzić ze złudnych przekonań w które wierzycie.To nie jest tak, że mi się to podoba - po prostu znam realia i wiem, że przed PO czy PiS jeszcze dłuuuuga droga do przebycia w polskiej polityce. Jeszcze raz powtórzę - jesteście tylko kilkoma procentami społeczeństwa i zapominacie o gigantycznej reszcie, która ma totalnie odmienne zdanie od Was.
#polityka #niepopularnaopinia #oswiadczenie #korwin #polska