Wpis z mikrobloga

@chimpansie: Moim zdaniem warto zaryzykowac, ostatnio sprzet Kangertecha jest calkiem dobrej jakosci. W sumie jak patrze jeszcze na to co wyslalas, to moze i iStick jest legitny, ale klonem wtedy musialby byc Subtank :P.
@chimpansie: Na Twoim miejscu celowalbym jednak w Lemo2/Subtanka mini. Powiem szczerze, ze nie wiem jak to wypada z legitnoscia rzeczy na ebayu, ale raczej jest podobnie jak na allegro, czyli latwo o klony. Kup najlepiej w normalnym sklepie.
@chimpansie: W tym samym czasie wyslalismy to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Tak, to co wyslalas jak najbardziej ok. Robienie wlasnych grzalek jest proste, jedynie za pierwszym razem moze ci to zajac troche dluzej (30-60min) potem to kwestia jedynie kilku. A dzieki temu wapowania wychodzi duzo taniej i jest generalnie lepsze.
@MrGreeneye: Ja wiem, jak wygląda sprawa legitności na "polskim" ebayu. Gdyby nie paypal to byłbym kanta w plecy.
@chimpansie: Sklep który podał @MrGreeneye w stu procentach legitny i zaopatrzony jak żaden inny sklep. Z tego co kojarzę mają też sporo filmów z review sprzętu.
@chimpansie: Uzywam go od paru dni, ja generalnie juz nie wapuje, tylko bardziej testuje sprzet i zamawiam nowosci ( ͡° ͜ʖ ͡°). Takze to juz moj ktorys iStick i druga sztuka Lemo2, jedna sobie zostawie. Z grzalkami bedzie ciezko, ale podesle drut i moge pomoc i poinstruowac jak to zrobic ;).