Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +33
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
Jako że żadna firma nie będzie traktowała kogoś takiego jak ja na poważnie pisze tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uczę się w Technikum informatycznym, nie chce być w wakacje dostawcą pizzy za 5 zł na godzine :D Od dawien dawna interesuje się szeroko zakrojoną tematyką komputerów ale głównie skupiałem się na temacie stron internetowych i sieci.
HTML, CSS, JS, MYSQL i PHP mogę zastosować praktycznie na stronie internetowej, jak skończyły mi się tuturiale zacząłem się uczyć laravela.
Tak więc moje pytanie - czy jakiś dobroduszny mireczek z okolic #slask #katowice nie chciałby ambitnego chłopaka na wakacje albo na dłużej?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@pmichallo98: wolałbym dziewczynę.
@Skibil: nie #!$%@?
Jak u Ciebie z językiem angielskim?
Czy masz jakieś próbki własnego kodu?
Od jak dawna zapoznajesz sie z Larevel?
Jak z dostępnością? Tzn. ile godzin w tygodniu jesteś w stanie poświęcić na pracę zdalną?
@rskk: Nikt nigdy nie pytał mnie o wykształcenie, tylko i wyłącznie umiejętności więc nie wiem skąd takie durne przeświadczenie co do pracy w programowaniu